Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi | Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Fakültemiz ile Gece Akademi işbirliğinde Uluslararası Konferans Düzenlenecek

13-11-2018

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendisllik Mimarlık Fakültesi ile Gece Akademi (Gece Kitaplığı) işbirliğinde 18-21 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya'da  4. Uluslararası Avrupa Bilim, Sanat ve Kültür Konferansı (International IVth European Conference on Science, Art & Culture) - ECSAC’19 düzenlenecektir.

Konferans, araştırmacıların bilim ve kültürün tüm yönleriyle ilgili en son gelişme, araştırma bulguları, fikir ve uygulamalarını sunmaları için ideal bir akademik platform sağlamayı hedeflemektedir. Bu uluslararası konferansın amacı, farklı disiplinlerde çalışan bilim insanları ile buluşmak, bilgi ve deneyim alışverişi yapmak ve böylece çok disiplinli çalışmalara zemin hazırlamaktır. Konferans, dünyanın dört bir yanından, ilgi alanında önde gelen bilim insanı, araştırmacı ve akademisyenleri bir araya getirecektir. Önceki konferanslarda da olduğu üzere özellikle Mühendislik ve Mimarlık Temel alanlarından yoğun bir katılımcı kitlesi beklenmektedir.

Konferansla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.ecsac.net internet adresinden ulaşılabilinir.